HI!

Even voorstellen..
Naamloos-1-Hersteld

Minouche Groen

Hi! Ik ben Minouche. Ik ben ooit begonnen met digitaal ontwerpen als hobby. Dit is ondertussen redelijk uit de hand gelopen en ik ben supertrots te kunnen zeggen dat ik mijn hobby nu als mijn werk kan uitvoeren. Lekker cliché, dat wel ;).

Naast Dotjes en Knapen ben ik niet alleen trotse eigenaresse van Concept Design, een design bureau voor zakelijke klanten, maar werk ik ook nog deeltijd vast voor een werkgever in de retail.

Ik heb veel ervaring opgedaan als grafisch vormgever bij verschillende werkgevers. In 2018 ben ik voor mezelf begonnen met zakelijke opdrachten. Daarnaast maak ik al sinds 2016 ontwerpen voor trouw- en geboorte kaarten.

In 2019 heb ik Dotjes en Knapen over mogen nemen. Ik streef er naar om voor iedereen een passend kaartje te maken, omdat deze kaarten super persoonlijk en bijzonder zijn! Daarom vind ik het belangrijk om ieder kaartje “eigen” te maken. Verder vind ik het ook belangrijk dingen te maken die ik mooi vind en waar ik achter sta. Zie jij een match in mijn ontwerpen en jullie stijl? Samen kunnen we vast tot nóg leukere ontwerpen komen!

Persoonlijke, creatieve, unieke & bijzondere ontwerpen.

Dat is waar ik voor sta!

Hoe persoonlijker een kaart is, hoe mooier deze lijkt te zijn. Ik denk graag met jullie mee om voor jullie het best mogelijke ontwerp te maken. Ik respecteer wél altijd de copyrights van andere ontwerpers, zomaar iets kopiëren vind ik niet oké. Maar als we de koppen bij elkaar steken dan kunnen we vast tot een nóg mooier ontwerp komen!
Digitaal ontwerp 0
Marketing 0
Events 0
PR 0