Extra’s

Enveloppen, Sluitzegels, Adreslabels, Geboorteborden...

Een kaartje alleen niet voldoende?

Naast de kaarten zijn er natuurlijk nog allerlei extra's te bestellen. Voorbeelden zijn: sluitzegels, adreslabels, enveloppen en eventueel een kraamborrelkaartje. Deze worden aangepast naar het ontwerp van de kaart, zodat alles mooi bij elkaar past!

Naast extra's voor kaarten kan ik ook met jullie mee denken over geboorteborden, raamstickers, banners en posters. Laat me weten wat jullie zoeken en ik denk graag met jullie mee!

Een trouwhuisstijl, complete set geboortekaartjes of geboorteborden behoren tot de opties

Enveloppen

Voor iedere kaart een andere envelop. Standaard op voorraad heb ik witte en kraft enveloppen. Wil je liever een kleurtje of een aparte variant? Ook dat is natuurlijk mogelijk!

Kraamborrelkaartje

Geven jullie een kraam- of baby-borrel? Daar hoort natuurlijk een uitnodiging bij! Deze wordt gemaakt n.a.v. het ontwerp van de kaart, daardoor wordt het een mooi setje!

Sluitzegels

Een sluitsticker kan de kers op de taart zijn voor jullie kaartje. Wanneer jullie dit willen dan maak ik graag een ontwerp voor de sticker, eentje die aansluit bij de kaart.

Adreslabels

Geen zin om alle enveloppen te schrijven, maar wel alles op tijd versturen? Ik verzorg ook adreslabels, waar de adressen op voorgedrukt worden.

Geboortebord

Ook nog een bord voor het raam, in de tuin of een raamsticker bestellen? Geen probleem! Ook deze biedt ik aan. We laten het ontwerp aansluiten bij het ontwerp van de kaart.

Zit er iets leuks bij voor jullie! Neem contact met me op en we gaan meteen aan de slag!