Ontwerp op maat

Kom naar onze studio voor een ontwerp op maat!

Hoe werkt het?

Wat is er persoonlijker dan een kaart, welke speciaal voor jullie ontworpen wordt?! Een kaart op maat geeft je de mogelijkheid een persoonlijke touch toe te voegen, bestaande kaarten te mixen of hem vanaf 'nul' samen met mij te ontwerpen!

Wat zijn de mogelijkheden?

Met een ontwerp op maat is vrijwel alles mogelijk. Denk aan speciale papiersoorten, een speciaal ontwerp of een formaat dat niet binnen de standaarden hoort. Er zijn oneindig veel opties beschikbaar en samen bedenken we er vast nog meer!

Verder is de ontwerp studio de perfecte plek om verder te denken dan alleen een kaart. Banners, geboorteborden, welkomstborden etc.

Kaarten, in alle soorten en maten!

Er zijn zo onwijs veel redenen voor een kaartje: een uitnodiging voor een trouwdag of jubileum, de aankondiging van een geboorte, een kinderfeestje of juist om iemand te laten weten dat ze niet alleen zijn. Een kaartje is altijd goed!

Zakelijke opdrachten

Naast Dotjes & Knapen ben ik ook beschikbaar voor zakelijke ontwerp opdrachten. Logo’s, websites, flyers, folders, nieuwsbrieven, visitekaartjes enzovoorts. Hiervoor kun je contact met me opnemen via minouche@concept-design.nl.

Gaan we samen aan de slag?

Neem dan snel contact met me op!

Contact

Werkwijze

Geboortekaartje op maat

1
Inspiratie, idee & concept

Een ontwerp op maat begint bij een vragenvuur vanuit mij over jullie ideeën. Ik zal jullie wat voorbeeldjes sturen waarvan ik denk dat deze aansluiten. Zodra ik weet wat het idee is en welke inspiratie we daarvoor gebruiken start ik met en concept. Wanneer het concept in grote lijnen uitgewerkt is zouden zowel jullie als ik een goed beeld moeten hebben van het eindresultaat.

2
Offerte & eerste opzet

Zodra we weten welke vorm de kaart gaat krijgen, welk papier we gebruiken en welke luxe afwerkingen voor dit ontwerp van toepassing zijn ontvang je een offerte van mij. Deze krijg je tegelijk met de eerste opzet. Zien jullie hier toekomst in? Dan accepteer je de offerte en gaan we de feedback in 2-3 rondes verwerken op de kaart. Na akkoord offerte en eerste opzet is annuleren nog wel mogelijk, echter worden er dan wel ontwerpkosten in rekening gebracht.

3
Papieren proefdruk & Enveloppen

Wanneer gewenst ontvangen julie een papieren proefdruk. Naar aanleiding van de proefdruk verwerk ik de laatste aanpassingen. In dat zelfde pakketje vind je de enveloppen, die ook zonder papieren proefdruk standaard vooraf verzonden worden. Bij een ontwerp op maat denken we eigenlijk al in de conceptfase na over de envelop en de extra's. Dit is tenslotte een kaart op maat en dan moet alles kloppen!

4
Geboortegegevens & Definitieve druk

Na de geboorte ontvang ik graag de geboortegegevens. Deze verwerk ik op de kaart. Na een laatste akkoord verstuur ik alles naar de drukker. Wanneer we alles voor 10 uur in de ochtend aanleveren bij de drukker gaan de kaarten die dag in druk. Een basiskaart wordt binnen één werkdag verzonden. Een kaart met bijzondere afwerking opties kan langer duren, hierover informeer ik jullie vooraf.