Jullie verwachten een kleintje en dat moet natuurlijk groots aangekondigd worden! Hiervoor is een geboortekaartje natuurlijk het perfecte middel. Het is mogelijk een bestaande kaart te gebruiken, kaarten aan te passen of te mixen. Tenslotte is het mogelijk een kaart op maat te laten maken, speciaal voor jullie toekomstige kleintje!

Staat jullie idee er niet tussen? Neem contact met me op voor een kaart op maat!

Hieronder vind je verschillende bestaande geboortekaartjes van Dotjes & Knapen. Je kunt ze allemaal bekijken of filteren op één van de drie categorieën.

Kaartje op maat

Hebben jullie een persoonlijke kaart in gedachten, iets speciaals wat op de kaart verwerkt moet worden óf gewoon een supermooi idee? Laat het me weten en we gaan samen aan de slag!

Formaat van de kaart

Alle kaarten kunnen in vrijwel alle formaten gedrukt worden. Je vind de standaard formaten hier. Een alternatief formaat is ook mogelijk. Bel of mail me even dan kijken we er samen naar.

Papiersoorten

Papier met structuur, glanzend, mat of een zijdezachte afwerking. Bekijk enkele opties hier. Als we in gesprek gaan over jullie kaart dan bespreken we de opties natuurlijk!

Luxe afwerking

Er zijn luxe afwerking opties beschikbaar voor de kaarten. Denk aan folie (goud, zilver of rosé) laserstansen of lasersnijden, pregen of blinddruk of spot lak. Klik hier voor meer informatie & prijzen.