geboortekaartje goudfolie

geboortekaartje-goudfolie-goedkoop

Geboortekaartjes goudfolie

Waarschijnlijk heb je ze al eens op diverse social media voorbij zien komen; geboortekaartjes met goudfolie. Vaak in een eenvoudig, wat rustiger ontwerp zodat de goudfolie er echt uitspringt. Mijn hart gaat er sneller van kloppen!

Deze luxe afwerking van de geboortekaartjes is momenteel erg trendy. Echter doordat de prijzen van deze kaartjes wat hoger liggen is het wat exclusiever. En OMG ik ben dus echt verliefd op een kaartje met goudfolie. Toch maar voor een 3e kindje gaan dan? haha, nee just kidding.

Foliedrukwerk geboortekaartjes

Ik zeg goudfolie, maar het is eigenlijk foliedruk. Je kunt namelijk ook kiezen voor zilverfolie, koperfolie of andere metallic kleuren. Voor een jongetje is het bijvoorbeeld erg stoer om met zilverfolie te werken. En de koperfolie heeft juist weer super mooie warme uitstraling.

Voorheen kon foliedruk enkel gerealiseerd worden met dure stansen. Thank god heeft de drukwerktechniek zich zo ontwikkeld dat het tegenwoordig ook in combinatie met digitaal drukwerk gemaakt kan worden.

Duur woord: drukwerk veredeling

Wellicht een iets wat technisch verhaal, maar het afwerken van kaartjes met foliedruk valt onder de noemer drukwerk veredeling. Een “duur woord” voor een luxe afwerking. Het vel waarop de kaarten gedrukt worden gaat hiervoor meerdere malen door diverse machines. In een notendop zijn dat ongeveer deze stappen:

Stap 1: Ontwerp wordt geprint op grote vellen.
Stap 2: De grote vellen papier worden voorzien van een hoge kwaliteit mat laminaat.
Stap 3: De vellen gaan opnieuw door de printer. Ditmaal wordt enkel datgene geprint wat later goudfolie wordt.
Stap 4: De goudfolie wordt aangebracht op de “inkt” van stap 3.
Stap 5: Schoonsnijden en vouwen van de kaarten.

Goedkoop goudfolie geboortekaartjes

Helaas kan ik niet zeggen dat het goedkoop is om goudfolie kaartjes te laten drukken. Echter als je er van houd heeft het wel echt meerwaarde en een super mooie chique/ unieke uitstraling. Echt een kaartje wat zeker wat langer op de kast blijft staan bij iedereen (bij mij in ieder geval wel 🙂 ). Maar zoals ik al zei is het wel stukken goedkoper geworden om goudfolie kaartjes te laten maken (door bovengenoemde reden).

Prijzen geboortekaartjes goudfolie

Al mijn ontwerpen kunnen voorzien worden van goudfolie. Staat het niet als zodanig op de site? Geen probleem, dan pas ik het ontwerp gewoon kosteloos aan.

Goudfolie wordt als toelage berekend.

Rekenvoorbeeld: Stel je wil 75 geboortekaartjes met goudfolie dan betaal je €190,- voor de “basiskaart” plus een toelage van €58,- voor de goudfolie.

Bekijk alle prijzen hier.

Sow, toch weer een heel verhaal geworden.. Ik heb een oud collega en die zei altijd tegen me. Tjee Layla; Je gooit er een kwartje in en krijgt voor 1 euro terug. Well, i gues thats me haha #praatgraag.

Maar… ik ben blij, thanks mama’s, dat ik de laatste paar weken enkele goudfolie kaartjes heb mogen maken (zie bijv ook portfolio geboortekaartje Odilia). Er zullen er de komende tijd zeker nog meer nieuwe ontwerpen volgen, dus houd mijn Instagram in de gaten voor de nieuwste kaartjes :).

Heb jij nou ook interesse in een kaartje met goudfolie? SUPER LEUK! Neem dan gewoon even contact met me op!

kraamborrel-kaartje-goudfolie goudfolie-geboortekaartje geboortekaartje-goudfolie-goedkoop geboortekaartje_goudfolie

goudfolie-geboortekaartje-goedkoop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *