Natuurlijk worden de kaarten verzonden met enveloppen. Deze kun je los bestellen bij de kaarten. Standaard heb ik witte en kraftenveloppen op voorraad. Deze prijzen liggen dan ook net wat lager dan de andere kleuren. De andere kleuren worden specifiek voor jullie besteld.

Staat jullie keuze er niet tussen? Laat het me even weten en ik kijk of ik ze wel voor je kan bestellen!

Kaartje op maat

Hebben jullie een persoonlijke kaart in gedachten, iets speciaals wat op de kaart verwerkt moet worden óf gewoon een supermooi idee? Laat het me weten en we gaan samen aan de slag!

Formaat van de kaart

Alle kaarten kunnen in vrijwel alle formaten gedrukt worden. Je vind de standaard formaten hier. Een alternatief formaat is ook mogelijk. Bel of mail me even dan kijken we er samen naar.

Papiersoorten

Papier met structuur, glanzend, mat of een zijdezachte afwerking. Bekijk enkele opties hier. Als we in gesprek gaan over jullie kaart dan bespreken we de opties natuurlijk!

Luxe afwerking

Er zijn luxe afwerking opties beschikbaar voor de kaarten. Denk aan folie (goud, zilver of rosé) laserstansen of lasersnijden, pregen of blinddruk of spot lak. Klik hier voor meer informatie & prijzen.