Stempels maken – tutorial

Eerder deze week zat ik in de wachtkamer bij de tandarts doelloos wat blaadjes door te bladeren. Zag ik een leuk artikel in magzie Flow. Een tutorial om zelf stempels te maken. Leuk om voor m’n geboortekaartjes te gebruiken! Nu is een digitale stempel toch nooit zo mooi als een “echte” stempel. Zo kan ik zelf eenvoudig de stempels maken, zonder dat ik er kapitalen aan uit hoef te geven. Blij mee 🙂

Bij de Action kocht ik een witte gum. Om te beginnen dacht ik maak ik de “knapen snor” en aan de slag!

1. Leg de gum op een papiertje en trek er een lijntje omheen. Zo weet je hoe groot je kunt tekenen
2. Teken met potloot een tekeningentje
3. Leg het papiertje op de gum en kras met een potlood op de achterkant van het velletje. Zo komt de tekening in spiegelbeeld op de gum te staan.
4. Haal met een mesje weg wat wit moet blijven.zelf-stempel-maken

 

 

 

 

 

Klaar! easy as that.. Snel maar eens een stempelkussen kopen ergens, want ik heb al een paar gave ideeën om de stempels te gebruiken voor de geboortekaartjes.