Nét wat extra’s toevoegen aan jullie kaart? Voor alle bestaande kaarten én kaartjes op maat kunnen sluitzegels besteld worden. Hieronder vind je de opties die er op dit moment zijn, maar natuurlijk is alles mogelijk! De sluitzegels kunnen gedrukt worden met een matlaminaat of een glanslaminaat. Daarnaast is het mogelijk deze af te werken met een foliedruk (goud, zilver of rosé).

Hieronder vind je inspiratie, maar deze sluitzegels worden aangepast naar jullie kaart wanneer jullie dat wensen!

Kaartje op maat

Hebben jullie een persoonlijke kaart in gedachten, iets speciaals wat op de kaart verwerkt moet worden óf gewoon een supermooi idee? Laat het me weten en we gaan samen aan de slag!

Formaat van de kaart

Alle kaarten kunnen in vrijwel alle formaten gedrukt worden. Je vind de standaard formaten hier. Een alternatief formaat is ook mogelijk. Bel of mail me even dan kijken we er samen naar.

Papiersoorten

Papier met structuur, glanzend, mat of een zijdezachte afwerking. Bekijk enkele opties hier. Als we in gesprek gaan over jullie kaart dan bespreken we de opties natuurlijk!

Luxe afwerking

Er zijn luxe afwerking opties beschikbaar voor de kaarten. Denk aan folie (goud, zilver of rosé) laserstansen of lasersnijden, pregen of blinddruk of spot lak. Klik hier voor meer informatie & prijzen.