reviews

Na het maken van een geboortekaartje (op maat) krijg ik vaak super leuke reacties van de ouders.
Zie onderstaand enkele reacties!

Super blij met het geboortekaartje voor onze Lev. Layla bedankt voor het meedenken, de snelle service en het fijne contact. We zullen je zeker aanbevelen!

Daphne, mama van Lev

Superblij met het geboortekaartje voor onze dochter Viv! Kwaliteit van het kaartje is super en werd helemaal naar onze wens aangepast. Hele leuke reacties op het kaartje gehad!

Anne

Heel erg blij met dit mooie kaartje! Super service van Layla! Echt een aanrader om hier je kaartjes te bestellen

Janneke

Ook voor onze tweede dochter de geboortekaartjes bij Layla besteld. Aan de hand van wat ideeen die ik had heeft Layla een prachtig kaartje ontworpen! Weer zijn we super tevreden en hebben we al veel leuke reacties gehad. Heel erg bedankt!

Tesse, mama van Bay

Bedankt voor het maken van het kaartje voor onze mooie Vesper! We krijgen onwijs veel leuke reacties en zijn er zelf natuurlijk ook super blij mee!

Kim, mama van Vesper

top ontwerpster!!Layla heeft voor mij een super mooi geboorte- en kraamborrelkaartje gemaakt. Daarnaast heeft ze oog voor detail, denkt ze graag mee, en is servicegericht ! daarnaast heeft ze veel leuke ideeën. Ik zou haar zeker aanraden voor iedereen die op zoek is naar een speciaal, eigen, bijzonder kaartje! Layla super bedankt!

Maike, mama van Tjeb

GAAF!!! We zijn dik tevreden, meer dan zelfs!

Ilona, Mama van Saar

Layla is op een creatieve manier omgegaan met ons idee. Zij was in staat onze wensen te vertalen en het ontwerp dat wij ingedachte hadden daarmee te overtreffen. De samenwerking was zeker professioneel. Wij zijn super tevreden en we hebben uitsluitend leuke reacties op het kaartje gekregen. Layla hartelijk bedankt!

Brianne, Mama van Florence

We zagen erg veel leuke, hippe en aparte kaartjes op de site en we wilden eigenlijk een ‘soort van mix’ hiervan. Layla heeft toen een kaartje op maat gemaakt! Zijn er zo enorm blij mee, ons eigen unieke kaartje!

Yvonne, Mama van James

Bedankt voor het leuke geboortekaartje voor Saar. Door een prettige en snelle afstemming is het helemaal geworden zoals we in gedachte hadden!

Janneke, Mama van Saar

Dolgelukkig waren we met het nieuws dat we een dochter kregen. We wilden de thema’s reizen en uiltjes graag terug laten komen in het geboortekaartje maar wisten niet precies hoe. Layla heeft ons daarbij geholpen. Ze is professioneel en creatief en heeft met onze input een prachtig uniek geboortekaartje gemaakt voor Noa. We zijn er superblij mee en raden iedereen aan om bij dotjes en knapen je geboortekaartje te bestellen!

Niels en Debbie, trotse ouders van Noa

Layla heeft beide kaartjes voor onze dochters ontworpen. Met haar creativiteit heeft ze haar eigen draai aan ons idee gegeven. De kaartjes zijn erg mooi en stijlvol geworden! Beide hangen ingelijst op de kamertjes van onze dochters. Complimenten!

Paula, Mama van Lauren en Christianne

Bedankt Layla voor het uitwerken van ons geboortekaartje van Isabeau. We wisten al precies hoe we het wilde hebben en Layla heeft onze verwachtingen overtroffen! We krijgen leuke reacties op ons kaartje. Bedankt.

Ellen, mama van Isabeau en Merle

We wisten meteen dat we ons geboortekaartje door Layla wilde laten ontwerpen, want alles wat we van haar hand voorbij hadden zien komen was zo leuk!
We hadden alleen nog niet echt een idee hoe het kaartje eruit moest komen te zien… Met wat vage beschrijvingen van wat we mooi vonden ging Layla en de slag en ze had meteen in de gaten hoe we het wilden! Ze dacht mee en paste steeds weer kleine dingetjes aan totdat het kaartje volledig naar onze zin was! Zelfs twee dagen voordat ik moest bevallen wilde ik nog een aanpassing (hoezo hormonen) en ook dat werd meteen geregeld!
En wat zijn we blij met het resultaat!

Fieke, mama van Jinn en Gaia

Layla, bedankt voor dit supergave kaartje. Echt helemaal te gek!!! Dikke like!!!

Marion, Mama van Lois en Linc

We hadden al een goed idee van hoe we het kaartje wilden hebben maar voor de creatieve invulling konden we gelukkig bij Layla terecht. Binnen no-time was er een ontwerp en na een paar kleine aanpassingen was er een kaartje wat helemaal aan onze wensen voldeed. We zijn er erg blij mee!

Floor, mama van Caatje

Layla heeft voor ons een heel mooi kaartje ontworpen!
We hadden zelf al ideetjes verzameld hoe we het wilden helpen. Layla heeft deze ideeën goed samengebracht met haar eigen creatieve ‘touch’, waardoor we een heel mooi en origineel kaartje hadden. We hebben er ook veel complimenten over gekregen.

Marielle, mama van Annelies

Wij waren super blij met het kaartje op maat van Dotjes en Knapen. Het eindresultaat sluit precies aan bij onze wensen en ook de samenwerking was heel prettig. We kregen eerst 3 verschillende proefjes op basis van een aantal foto’s die we hadden gestuurd. De vertaalslag van de foto’s naar deze kaartjes was meteen goed. Toch waren ze heel verschillend, zodat we voor een duidelijke richting konden kiezen. Na nog een paar kleine aanpassingen was het kaartje precies naar onze wens.

Joris, papa van Mats

Wij zijn erg tevreden over de kaart die Layla voor ons heeft gemaakt. De basis was één van haar bestaande ontwerpen. Deze heeft ze aangepast naar onze wensen. De levering was netjes en op tijd. Kortom: een aanrader!

Anke, mama van Jasper

Layla, super blij zijn wij met het geboortekaartje dat jij ontworpen/aangepast hebt voor onze tweeling! Het was nog niet zo gemakkelijk om een leuk geboortekaartje voor een tweeling te vinden. Maar met jouw hulp hebben we nu een kaartje dat perfect is! Heel fijn dat ook ons oudste zoontje er helemaal bij betrokken is op het kaartje. We krijgen zo veel leuke reacties!! Bedankt!

Roel en Eline

Hi Layla, wij zijn super blij met het (internationale) ontwerp van ons geboortekaartje. Je hebt onze interesses en ideeën tot een mooi eindresultaat gebracht. Precies zoals we voor ogen hadden! Bedankt voor alle moeite en het mooie resultaat! We krijgen super leuke reacties:) 

Roy & Margot, ouders van Nola

Nogmaals super bedankt voor het kaartje dat je gemaakt hebt voor onze dochter Fem! Met een redelijke beperkte omschrijving vanuit onze kant (en niet echt hele duidelijke wensen) heb je precies het kaartje gemaakt dat we voor ogen hadden en wat bij ons past! We zijn er dan ook ontzettend blij mee en hebben er hele leuke reacties op gehad.

Sophie, mama van Fem

Geboorte kaartje Liv hebben we uitgekozen voor onze dochter. We hebben de kleur roze, tekst en nog wat details laten aanpassen en het is echt een super leuk kaartje geworden.! We hebben heel veel complimenten ontvangen over t geboorte kaartje, hartstikke leuk natuurlijk!! De samen werking met Layla was fijn, snelle reactie per email, advies en first time right.

Karin

Wij zijn super tevreden over de service, het contact, de nauwkeurige afwerking en aanpassingen en de prettige samenwerking met Layla! 

Omdat wij pas in de laatste weken van de zwangerschap er aan toe zijn gekomen een kaartje te kiezen zat er wat druk achter om het allemaal snel af te handelen, maar we zijn erg snel geholpen. Wij hebben ook het kaartje van Liv uitgekozen en ontzettend veel leuke reacties gehad! Layla bedankt

Christel

Een reactie op “Reacties

  1. Daphne Swart zegt:

    Super blij met het geboortekaartje voor onze Lev.
    Layla bedankt voor het meedenken, de snelle service en het fijne contact. We zullen je zeker aanbevelen!!
    Groetjes Daphne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *