geboortekaartje-zwart-wit-oker-mick
geboortekaartje-zwart-wit-oker-1
geboortekaartje mick
geboortekaartje driehoekjes
cupcakes-geboortekaartje

Geboortekaartje Mick

Na een leuk telefoongesprek met mama Leteke had ik het volgende opgeschreven:

  • Groot naam op voorkant
  • 210×100
  • Zwart-wit
  • E.v.t. kleur toevoegen, maar niet teveel
  • bekijken mogelijkheid goudfolie

Ze zou me nog een paar kaartjes sturen om een beetje de stijl aan te geven. Leuk, ik kon aan de slag! Om het zwart witte grafisch aspect te benadrukken maakt ik gebruik van zwarte rondjes en driehoekjes. Eenvoudig en niet te strak getekend. Daarnaast groot in het midden de naam. Ik koos voor oker omdat het A. op goud kleur lijkt en B. echt een trendkleur is nu. En wat knalt de naam er lekker uit zeg zo, ik vind het te gek!

De mogelijkheden van goudfolie ook met Leteke besproken. Het is erg mooi, maar helaas ook redelijk kostbaar. Om die reden hebben we besloten het toch niet te doen.

Na een paar aanpassingen in het zinnetje op de voorkant was de kaar klaar! Broertje Sam (bekijk zijn kaartje hier) zit in de “jippie-fase” alles is jippie, jippie, jippie zei Leteke. Dus heel toepasselijk om dat op het kaartje te zetten.

In plaats van beschuit met muisjes serveren Steven en Leteke cupcakes in de stijl van de kaart. Deze heeft ze bij een lokale taartenbakkerij laten maken. Daarnaast maakte ze zelf de gegraveerde plank, super leuk! (Deze kun je bestellen via haar facebook account: Woodstories)

(kaartje) Mick wat ben je mooi!

Ook interesse in een geboortekaartje op maat?

Bekijk de mogelijkheden