Aankleedkussenhoes zelf maken

Avonden zit ik te surfen naar leuke aankleding voor het babykamertje. Tjee wat kom je veel lelijk spul tegen (sorry). En hetgeen wat ik mooi vind is uiteraard weer redelijk aan de prijs. Vandaag dacht ik low-budget bij de prenatal 2 aankleedkussenhoezen of zoals zij ze noemen waskussenhoezen te kopen van badstof. Thuis aangekomen zag ik meteen dat ze regelrecht teruggaan naar de winkel wat een flubby kwaliteit. Toch, maar een duurder exemplaar ergens scoren. Of….. achter het naaimachine kruipen!

Ik heb een heel bruikbare werkinstructie gevonden op Purdent Baby. Volgens mij redelijk makkelijk te maken. Ik zou het zelf wel van een stretch stof doen, dat zal toch mooier om het kussen sluiten denk ik, maar zeker het proberen waard.

Zowieso erg leuke site, Purdent Baby, met veel (gemakkelijk) DIY ideeen.

Heel veel succes, en trots op het resultaat? Stuur een foto in, dan plaats ik deze bij het bericht.